Отзиви за Urotrin

 • Иван
  Не обичам да пия Urotrin на прах. Предпочитам да излея всичките си пет грама от състава в устата си и да го изпия с топла чиста вода. Знам, че не според инструкциите, но по стените на стъклото не остава нито трохичка. Помага ли? И как! Вече се запознах с всички лекари, чувал съм достатъчно такива страсти - не исках да живея! Сега искате и можете!
  Urotrin
 • Пенка
  Инструкцията за лекарството уротрин обещава лек постепенен ефект, но помогна на съпруга ми някак внезапно и веднага. Много добре! За него аз съм жена, която той иска отново; за мен той е най-добрият човек на света!
  Urotrin
 • Христо
  Когато поръчах Urotrin, си помислих, че отново ще бъда глупак. Но глупаците бяха онези, които се скараха на дрогата, без да я опитат. Опитах и ​​съм доволен. Аз съм на 57, не съм болен от нищо, просто изведнъж започнах да усещам слабо парене в уретрата - някаква банална инфекция, на която тялото се противопоставя с увеличаване на възрастта. Пих Urotrin, всичко е наред.
  Urotrin
 • Йорданка
  Сексът в живота ми със съпруга ми стана малко: веднъж месечно, понякога два, ако можем да съблазним. Търсих, избирайки лекарство, което да помогне и на двама ни и да не навреди на никого. Защо не опитаха, колко пари похабиха . . . Само Уротрин наистина помогна. Съпругът се мръщи, но пие. Следя, и то не само заради секса. Здравето е най-ценното нещо!
  Urotrin
 • Йордан
  Купих първата кутия прах Urotrin по настояване на лекаря. Реших сам да поръчам втория и третия. Никога не бих повярвал, че две ежедневни шепи настъргана растителност могат да променят живота към по-добро. След едномесечен курс небето е синьо, а жените са по-красиви и искам да играя футбол с момчетата, както преди четиридесет години. Страхотно лекарство!
  Urotrin
Потребителска оценка Urotrin
4.4
15