Инструкции за употреба Urotrin

Urotrin прах се доставя на купувача в България, опакован в картонена кутия с търговско наименование, лого и кратки инструкции за употреба на лекарството. Вътре в кутията има 20 херметически затворени торбички, всяка съдържаща пет грама прах. Съдържанието на един пакет е предназначено за еднократна среща. Не е предвидено разделяне на части.

Подготовка и приемане на комплекс Уротрин

 1. Пригответе чаша топла вода. Обемът на течността е 150 или 200 ml.
 2. Отпечатайте торбичката за прах Urotrin.
 3. Внимателно добавете растително-витаминната смес към водата.
 4. Разбъркайте препарата бавно.
 5. След разтваряне изпийте сместа.

Разтварянето на праха в топла вода отнема една и половина до две минути. Готовият за употреба препарат е непрозрачна суспензия с оранжево-кафяв оттенък без утайка, но с растителни частици, плаващи на повърхността.

Urotrin инструкции за употреба на лекарството

Опитите да се запари прахът с вряща вода водят до леко намаляване на лечебните свойства на лекарството. Следвайте стриктно инструкциите, ако искате да получите възможно най-бързия ефект от използването на комплекса Urotrin! Знаейки как да използвате лекарството, ще постигнете успех в лечението за нула време!

Разтворът се приема два пъти дневно, за предпочитане по едно и също време, половин час преди хранене. Двадесет пакета са достатъчни за 10 дни лечение. В повечето случаи е показан приемът на лекарството за един месец, за да се постигне стабилен резултат.

Като превантивна мярка Urotrin се приема за две до три седмици, освен ако лекар не препоръча друго. Повтарянето на месечен курс на лечение изисква три до четири седмици почивка между циклите на лечение.

В някои случаи трябва да се внимава. Наличието на алергии към храни от растителен произход, сенна хрема, заболявания на имунната система може да изисква пробен прием на лекарството. За да направите това, отпийте една или две глътки от приготвения разтвор и изчакайте час. Липсата на дискомфорт ще ви позволи да продължите да приемате Urotrin.

Уротрин: възстановяване на мъжкото здраве

Списък на здравословните състояния, при които се препоръчва употребата на Urotrin на прах:

 • Простатит от всякакъв произход и под всякаква форма на възпаление.
 • Болест на Пейрони, причинена от пролиферацията на съединителна тъкан в тялото на пениса, последвана от изкривяване на органа. Създава дискомфортни и болезнени усещания по време на ерекция; опасно от пълната загуба на способността за полов акт.
 • Увреждане на уретрата поради инфекция на пикочно-половите органи.
 • Функционални и анатомични промени в органите, причинени от нарушение на хуморалната регулация на тялото.
 • Намалено желание и сексуална дисфункция от всякакъв произход.
 • Ненормално бързо постигане на еякулация.
 • Намалена чувствителност на нервните окончания на пениса.
 • Фимоза, усложнена от възпаление на препуциума и главичката на пениса.

Дълбоките лезии на черния дроб, бъбреците и стомашно-чревния тракт могат да служат като пряко противопоказание за приема на лекарството.

В напреднала възраст (над 65 години) е по-добре да започнете да приемате Urotrin с половината доза прах. На втория или третия ден можете да преминете към приема на пълната доза от лекарството, но само при пълна липса на негативни реакции на организма!